Laatu

Tuotteitemme laatu syntyy ammattitaitoisesta henkilökunnasta, raaka-aineista, valmistuksesta, laadunvalvonnasta, yhteistyökumppaneista ja viimeisimmän tutkimustiedon hyödyntämisestä. Leaderin laatuosastoa johtaa Farmasian tohtori ja proviisori Magali Laasonen.

Leaderin tuotteet valmistetaan Suomessa omissa tuotantolaitoksissa Vantaalla ja Toholammilla. Vida-vitamiinit valmistetaan Vantaan tuotantolaitoksessa. Vantaan tehtaalla valmistetaan myös ravintolisiä lääketeollisuudelle. Tuotteita purkitetaan, pakataan koteloihin, alumiinipusseihin ja pieniin annospusseihin. Leaderin tehtaat ovat elintarvikeviranomaisten hyväksymiä.

Ravintolisien, urheilu- ja erityisruokavaliovalmisteiden valmistus- ja pakkaustoiminta on kuvattu omavalvontajärjestelmässä, joka on hyväksytty terveystarkastajan toimesta. Omavalvontasuunnitelma perustuu HACCP- järjestelmään eli tuotteiden valmistuksen liittyvät riskit on arvioitu ja niiden hallintapisteet on määritelty ja turvattu.

Tuotteiden valmistuksen liittyvät tarkastukset perustuvat lääketehtaan toimintamalliin eli niille suoritetaan lääketeollisuuden mukaiset farmaseuttis-teknologiset prosessikontrollit, jotka sisältävät esim. tablettien painonmittaus-, murtolujuus- ja murenevuustestit. Lopputuotteiden analyysit ja säilyvyysseurantakokeet suoritetaan Eviran hyväksymässä, akkreditoidussa ja riippumattomassa Eurofins-laboratoriossa. Ravintolisäilmoitukset toimitetaan aina Eviralle Elintarvikelain ravintolisäasetuksen (78/2010) mukaisesti.


Yhteystiedot

Virkatie 8, 01510 Vantaa

puh. 09 8364 7310

info@leader.fi

leader.fi