Tuotanto

Valmistamme tuotteemme Suomessa omissa tehtaissamme. Leader Snack Factory sijaitsee Toholammilla, Keski-Pohjanmaalla ja toinen tuotantolaitos Vantaalla. Toholammilla valmistamme kaikki patukkatuotteemme ja Vantaalla vitamiinit ja lisäravinteet. Tuotantolaitoksemme on hyväksytty luomuelintarvikevalvontaan ja niillä on EVIRA:n myöntämät luomutuotantohyväksynnät.

Leader Foods Oy:tä valvoo sekä lähiterveystarkastaja että EVIRA. Viranomaistarkastukset noin 5-6 kertaa vuodessa.

Molemmat tuotantolaitoksemme ovat mukana Eviran Oiva-raportoinnissa. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. Oiva-raportti on pääosin kaksikielinen ja useimmiten yhden A4-arkin kokoinen.

Oiva-raportissa tulokset on ilmaistu hymynaama-asteikon avulla. Mitä paremmin yritys täyttää elintarvikelainsäädännön vaatimukset, sitä leveämpi on hymy. Aina, kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää. Tuotantolaitoksiemme Oiva-raportin pääset lukemaan sivun alalaidasta.


Yhteystiedot

Virkatie 8, 01510 Vantaa

puh. 09 8364 7310

info@leader.fi

leader.fi