Hivenaineet ja mineraalit

Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6

Hyvin imeytyvä Magnesium ja B6-vitamiinivalmiste.


Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää lihasten normaalia toimintaa. Magnesium ja B6-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa.

  • Ravintolisä
  • Lihasten ja hermoston hyvinvoinnille
  • Vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Suomessa kehitetty ja valmistettu

Vida Vahva Magnesiumsitraatti + B6 -vitamiinivalmiste on suunniteltu turvaamaan päivittäinen magnesiumin saanti. Magnesium on etenkin sydämelle, lihaksistolle ja hermostolle tärkeä kivennäisaine, ja sillä on tärkeä tehtävä solujen energian tuotannossa. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa, elektrolyyttitasapainoa ja normaalia proteiinisynteesiä. Valmisteessa magnesium on hyvin imeytyvässä ja vatsaystävällisessä sitraatti muodossa. Vida Vahva Magnesiumsitraatti sisältää myös B6-vitamiinia, jota elimistö tarvitsee magnesiumin imeytymiseen.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisä valmiste.

1 tabletti sisältää magnesiumia 100 mg, joka on 27 %päivän saannin suosituksesta ja B6-vitamiinia 4,0 mg, joka on 93%päivän saannin suosituksesta.

Aineososat: Trimagnesiumdisitraatti (sitruunahapon magnesiumsuolat), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi.

Annostus: 1 tabletti kolme  kertaa päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoko: 90 tabl. / 113 g


Saman tuoteryhmän tuotteita