Vitamiinit

Vida Vahva MultiDuo -monivitamiini

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste.


Vida Vahva MultiDuo on tarkoitettu kaikkien tärkeiden vitamiinien ja mineraalien saannin varmistamiseksi. Vida Vahva MultiDuo ravintolisä sisältää kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa.

  • Ravintolisä
  • Runsaasti kaikkia B-ryhmän vitamiineja
  • C-vitamiinia 150 mg
  • D3-vitamiinia 20 µg
  • Sinkkiä 20 mg
  • Magnesiumia 120 mg
  • Suomessa kehitetty ja valmistettu

Vida Vahva MultiDuo -valmisteen vahva koostumus varmistaa tärkeiden ravintoaineiden saannin ja tuo lisäenergiaa arkeen – vain 1 tabletti päivässä osana monipuolista ruokavaliota.

Miksi monivitamiini?

Vitamiineilla ja hivenaineilla on monia tärkeitä tehtäviä elimistössä ja niiden puutos voi aiheuttaa erilaisia oireita ja ongelmia. Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan ihminen saa kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet ruuasta, kun hän noudattaa virallisten ravitsemussuositusten mukaista ruokavaliota, D-vitamiinia lukuun ottamatta.

Moni suomalainen ei kuitenkaan syö päivittäin niin monipuolisesti ja riittävästi, että kaikkien ravinteiden saanti olisi turvattu. Aterioita saattaa jäädä väliin, ravinto on heikkolaatuista tai ravinnon ravinnepitoisuus ei vastaa elimistön tarvetta. Esimerkiksi aktiiviliikkujan päivittäinen tarve on todennäköisesti virallisia saantisuosituksia suurempi.

Vitamiinien saanti saattaa jäädä alle suositusten myös sairauden aikana, toipilaana, erityisruokavaliota noudatettaessa, laihdutettaessa tai kun ruokavalio on muuten yksipuolinen. Lisäksi stressi kuluttaa ravinteita elimistöstä normaalia enemmän.

Laadukas monivitamiini on paljon muutakin, kuin puutostilojen ehkäisemistä. Monipuolinen monivitamiini edistää   myös energian tuotantoa ja ylläpitää hyvää vastustuskykyä. Magnesium, C- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki, C- ja D-vitamiini taas edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintoaineiden tarve on aina yksilöllistä, ja joskus riittävän määrän päivittäinen saanti ravinnosta voi olla hankalaa. Tämän vuoksi ravintolisät ovat hyvä tapa varmistaa ravinteiden saantia ja tukea elimistön uudistumisprosesseja.

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, kalsium L-askorbaatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, kalsiumpantotenaatti, syanokobalamiinivalmiste, sinkkioksidi, mangaaniglukonaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), seleenimetioniini, beetakaroteenivalmiste, kolekalsiferolivalmiste, kupariglukonaatti, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pteroyylimonoglutamiinihappo, kromipikolinaatti, natriummolybdaatti, D-biotiini, kaliumjodidi.

Käyttöohje: 1 tabletti päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilytys: Kuivassa paikassa

Pakkauskoko: 60 tablettia


Saman tuoteryhmän tuotteita