Erikoisvalmisteet

Vida Vahva Q10 150 mg

Suomessa valmistettu Q10 valmiste lisääntyneeseen ubiquinonin tarpeeseen. Ubikinonilisästä hyötyvät erityisesti iäkkäät ihmiset ja urheilijat, sillä iän myötä ja kovassa rasituksessa ubikinonitasot laskevat ja kehon toiminta häiriintyy. Koentsyymi Q10 eli ubikinoni osallistuu muun muassa energian tuottamiseen elimistössä.


  • Ravintolisä
  • Pieni helposti nieltävä kapseli
  • Energiaa elämään
  • Ikääntyville ja aktiiviliikkujille

Ubiquinoni eli koentsyymi Q10 on elimistön itse tuottama rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Ubiquinonia voidaan ajatella elimistön omana energialähteenä, sillä Ubiquinonilla on tärkeä merkitys erityisesti lihassolujen energian tuotannossa.

Miksi Ubiquinoni on tärkeä?

Elimistö muodostaa Ubiquinonia maksan toimesta. Ubiquinonin tuotanto kuitenkin vähenee ikääntymisen myötä, mutta myös kolesterolilääkitys (statiinilääkkeet), fyysinen ja henkinen stressi, runsas alkoholin käyttö, tupakointi ja sairaudet vähentävät sen muodostumista. Erityisesti kolesterolilääkkeitä ja punariisiä käyttävien kannattaa nauttia ubikinonia ravintolisän muodossa. Tämä tukee ja korvaa elimistön omaa, niukkaa ubiquinonin tuotantoa.

1 kapseli sisältää 150 mg Ubiquinonia. 

Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Ainesosat: Auringonkukkaöljy, ubikinoni (Koentsyymi Q 10), liivate (sika), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (sokerikulööri).

Annostus: 1 -2 kapselia päivässä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoko: 60 kaps. / 43 g


Saman tuoteryhmän tuotteita