Vitamiinit

Vida Vahva B12-vitamiini 1 mg

Vadelmanmakuinen Vida B12-ravintolisä.


Imeskeltävä tabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseksi.
Runsas fyysinen rasitus ja stressi sekä yksipuolinen ruokavalio lisäävät B12-vitamiinin tarvetta.

  • Ravintolisä
  • Kasvisruokavaliota noudattaville
  • Ikääntyville
  • Väsymykseen ja uupumukseen
  • Hermoston ja immuunijärjestelmän tueksi
  • Valmistetta suositellaan erityisesti kasvisruokavaliota noudattaville ja ikääntyville

Vida Vahva B12-vitamiinitabletti tulee imeskellä hitaasti, jolloin vitamiini imeytyy elimistöön suun limakalvoilta, eikä tarvitse imeytyäkseen mahalaukun tuottamia apuaineita. Tämä on tärkeää, koska B12-vitamiinin imeytyminen elimistöön on heikkoa, etenkin suoliston limakalvoilta. Suositeltavaa on antaa tabletin sulaa suussa, maksimaalisen imeytymisen varmistamiseksi.

Miksi B12-vitamiini on tärkeä?

B12-vitamiini vaikuttaa useisiin kehomme tärkeisiin toimintoihin, kuten hermoston ja aivojen toimintaan. Sillä on tärkeä rooli normaalien psykologisten ja kognitiivisten toimintojen ylläpitämisessä, jotka vaikuttavat suuresti esimerkiksi muistiin. B12-vitamiini edistää myös puna- ja valkosolujen muodostumista sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää myös homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän toimintaa.

B12-vitamiinin puutos on verrattain yleistä jopa Suomessa ja eniten sen puutoksesta kärsivät ikääntyvät ja kasvissyöjät. B12-vitamiinin imeytyminen voi häiriintyä myös erinäisten tekijöiden vaikutuksesta, kuten runsaan alkoholin tai lääkkeiden käytön, ja aineenvaihdunnan- sekä imeytymishäiriöiden johdosta. Myös runsas fyysinen rasitus ja stressi sekä yksipuolinen ruokavalio lisäävät B12-vitamiinin tarvetta.

1 tabletti sisältää B12-vitamiinia 1 mg 40000 % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Suomessa kehitetty ja valmistettu.

Käyttöohje: 1 tabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Säilytys: Huoneenlämmössä ja kuivassa paikassa.

Ainesosat: Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), B12-vitamiini (syanokobalamiini), Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), Paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sitruunahappo, Aromit (vadelma, vanilja). Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia


Saman tuoteryhmän tuotteita