Vastuullisuus

Leaderin tuotteiden raaka-aineista 92 % ostetaan Suomesta tai Euroopasta. Tavarantoimittajat ovat joka lääketehtaita, tai niillä on ISO 9000 tai ISO 22 000 -sertifiointi. Sellaiset raaka-aineet, kuten punariisiä ja vihreä teetä, joita ei kasva Euroopassa, hankitaan luotettavalta aasialaisilta toimittajalta. Jokaisen raaka-aine-erä on analysoitu analyysilaboratoriossa ja analyysitodistus on aina saatavilla vastaanottohetkellä.

Analyysitodistuksesta käy ilmi aktiivisen aineen pitoisuus, mikrobiologinen laatu ja mitattu puhtaus. Vastaanottohetkellä erä vielä arvioidaan aistinvaraisesti. Jokaisesta raaka-aine-erästä otetaan omavalvontasuunnitelman mukainen näyte ja erälle annetaan numero sen jäljitettävyyden varmistamiseksi.

Käytämme suomalaisia pakkausmateriaalitoimittajia ja materiaalien elintarvikekelpoisuussertifikaatit (vaatimustenmukaisuustodistukset) ovat aina saatavilla. Leader tekee tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Pietarin yliopistojen kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat elintarvikkeiden tutkimiseen erikoistuneet, akkreditoitu, kotimainen analyysilaboratorio Eurofins ja elintarvikkeiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen erikoistunut Scandic Pharma.


Yhteystiedot

Virkatie 8, 01510 Vantaa

puh. 09 8364 7310

info@leader.fi

leader.fi