Vida on monipuolinen ja luotettava vitamiini-, kivennäis-, hivenaine- ja terveystuotesarja , joka toimii arkesi tukena ympäri vuoden. Vida -tuotteet kehitetään ja valmistetaan suomalaisen Leader Foodsin Vantaan tehtaalla puhtaista, laadukkaista ja tutkituista raaka-aineista.

Meistä jokainen tunnistaa sen olon, kun mieli on virkeä ja askel kevyt. Sen tunteen, kun on paras ja värikkäin versio itsestään. Hyvä olo syntyy hyvinvoivasta ja terveestä kehosta. Vida – sana tulee espanjan kielestä, ja se tarkoittaa elämää. Vida tuotesarja auttaa pitämään mielen ja arjen värikkäänä huolehtimalla monipuolisesti mm. vastustuskyvystä ja jaksamisesta. Kun keho voi hyvin, energiaa riittää enempään – vuoden jokaisena päivänä.

Suomessa valmistetun Vidan vitamiinit ja ravintolisät ovat suunniteltuja tukemaan ja täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan tärkeiden vitamiinien, kivennäis-, ja hivenaineiden sekä aminohappojen saantia. Vidan kapselit ja tabletit ovat suunniteltu helposti nieltäväksi, ja ne löytyvät eri tilanteisiin sopivista pakkauskokovaihtoehdoista. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia. Valikoimasta löytyy myös vegaaneille soveltuvia vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä aminohappoja ja terveystuotteita.

 

Vida – Ole värikkäin sinä

Vitamiinit

Kivennäis- ja hivenaineet

Terveystuotteet

Rasva- ja aminohapot